Kunnallisjärjestö SDP Kontiolahti

Kontiolahden Sosialidemokraattinen kunnallisjärjestö

Kunnallisjärjestön tarkoituksena on olla Kontiolahden SDP puolueosastojen yhdistävänä linkkinä.

Ylläpitää yhteyttä puolueosastojen ja piirihallituksen välillä.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi kunnallisjärjestö järjestää kokouksia ja neuvottelupäiviä ja juhlatilaisuuksia sekä järjestökursseja.

Kannustaa ja ohjaa sosialidemokraattien osallistumista kunnalliseen toimintaan sekä johtaa paikkakunnan sosialidemokraattien valmistautumista valtiollisiin ja kunnallisiin vaaleihin. Kunnallisjärjestön toiminta ei ole ristiriidassa puolueen sääntöjen eikä puolueen ja piirijärjestön toimielinten päätösten kanssa.

Kunnallisjärjestö tukee ja koordinoi alueellaan puolueosastojen työtä, jossa pyritään suunnitelmallisesti edistämään jäsenten toimintaa Kontiolahdella.

EHDOKKAAKSI 2025?

Kunta- ja aluevaalit

Kuntavaalien osalta kunnallisjärjestön hallitus ja aluevaalien osalta piirihallitus päättävät tarkemmasta ehdokkaiden esittämisen ja ehdokasasettelun aikataulusta ja tavasta huomioiden puolueen sääntöjen sekä tämän ohjesäännön määräykset.

Kontiolahden Sosialidemokraattinen kunnallisjärjestö

kunnallisjärjestöllä on kolme puolueosastoa – Kontiolahden Demarit, Kulhon työväenyhdistys ja Varparannan työväenyhdistys. Jokaisesta osastosta on edustus kunnallisjärjestön hallituksessa. Hallituksen jäsenet on valitaan 2-vuotiskaudelle edustajiston syyskokouksessa.